FØLES SÅ BRA

juni 24, 2016 Inspira AS

Og vips – så var man en blogger. Og det føles bra! Med Inspira så er det sånn at veien blir til mens jeg går, litt etter litt tar ting form og nå er jeg på vei i ei ny og spennende retning.

Inspira ble unnfanget mens jeg var i rekonvalesens etter ei ulykke som hadde satt meg ute av spill. Med brudd i rygg og bekken og en trøblete prolaps klarte jeg ikke lenger leve av dansen, og jeg måtte finne stien min på nytt. Jeg valgte å satse på det jeg liker aller best: Å arbeide med mennesker. Den faglige bakgrunnen min innen pedagogikk, veiledning, trening og dans koblet med min lidenskap for yoga, pilates, mindfulness og mentaltrening viste seg å være en kurant match. Selv om jeg har studert både det ene og det andre og det tredje så kjenner jeg på lysten og behovet for å lære mer, fortsatt lever jeg studentlivet. Jeg syns det er stas å lære mer i alle disse feltene, jeg er tørst på mer. Til høsten begynner jeg på ei ny utdanning for å fordype meg i Vinyasa-yoga og meditasjon. Ny kunnskap bringer med seg ny glød, en glød som forhåpentligvis alle mine skjønne yogiser vil nyte godt av. Jeg gleder meg!

Grete i skogen 2

Jeg pleier å si at jeg jobber med godfølelsen til folk, og det er virkelig et privilegium. Uansett om det er med yoga, mentaltrening eller trening som verktøy; målet er at folk skal få ei god følelse. I kropp, sinn og sjel! So far so good, drister jeg meg på å si – responsen har vært overveldende. Takk for det, jeg blir ydmyk av all støtte og medvind, det inspirerer meg enormt!

Sommeren kommer jeg til å bruke delvis til å lade batteriene, delvis til å videreutvikle et par ting knyttet til driften av Inspira. Og innimellom kommer jeg til å kjøre åpne drop in-timer. Jeg har planer om både yoga, pilates, fitnessball-trening og heftig intervalltrening…og kanskje også noen friske uteøkter? Bare å krysse fingrene for at sola viser seg fra god-sida i sommer!

Kanskje vi ses på trening? Det håper jeg!

Alt godt // Grete