Timebooking

Etter at du registrerte deg via www.momoyoga.com/inspira/register skal du ha mottatt en mail. Hvis du ikke ser noen mail fra Inspira AS, sjekk spam/søppelpost.

Slik ser teksten i mailen ut

Hei,

Velkommen til Inspira BASIS! Fra nå av kan du bestille (og kansellere) dine klasser på nettet.

Klikk her for å aktivere kontoen din:
https://www.momoyoga.com/inspira/member/setup/543562/019ec8e6-9238-437c-a91e-c252df0cd4e6

Inspira BASISs timeplan finner du her:
www.momoyoga.com/inspira

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Inspira-brygga.

Hvis du har spørsmål, send et pip til 90 98 93 54 eller grete@inspiranamsos.no

Beste hilsen
Grete Lian
Inspira BASIS

Det du trenger å gjøre, er å trykke på den øverste linken for å aktivere kontoen din. Du vil da bli bedt om å lage deg et passord samt skrive inn din adresse. Når dette er på plass kan du gå inn og se på timeplanen (nederste link i mailen).

Logg inn

Det første du må gjøre er å logge inn. Bruk da din mailadresse som brukernavn sammen med ditt egenvalgte passord.

Firkanten med streker inni øverst til høyre er menyen. Trykk på den for å finne innlogging (hvis du ikke bruker link nevnt lenger opp her).

Anbefaler å hake av for ‘Husk meg’.

Finn riktig dato

Du kan scrolle ned nedover for å se hele uka, og du kan bruke piltastene til å bla deg fra uke til uke. Husk at du kan booke plass på timer som er 1 dag fram i tid.

Velg din time

Når du så finner en time du vil delta på, trykk på nedoverpilen til høyre for tittelen på timen.
Da kan du lese infoteksten om timen, der du får vite hva slags type time dette er, hvilket nivå timen er på, og hva du eventuelt trenger av utstyr.

Bookingprosessen har 3 trinn:

  • Trykk «Meld meg på». Dersom timen er foreløpig fullbooket kan du sette deg på venteliste (anbefales). Viktig: Dersom du får plass på en time etter å ha stått på venteliste vil du få beskjed om det via mail. Det er derfor ditt ansvar å følge med innboks og søppelpost dersom du står på venteliste til en time.
  • Trykk så på det lysegrå feltet midt i bildet der det står ‘Inspira BASIS’. Når det står ‘Velg produkt’ virker det kanskje litt rart, men det det betyr er at du skal bekrefte at du har tilgang til denne timen fordi du er Inspira BASIS-medlem.
  • For å bekrefte at du vil melde deg på timen, trykk på den blå knappen det står ‘Book time’ på. Hvis du har ombestemt deg, trykker du bare ‘Avslutt’.

Avbestilling

Det er enkelt å avbestille, bare gjør samme prosess som når du booket. Da vil det stå «Meld av» på rød bakgrunn, og så er det bare å bekrefte avbestillingen på samme vis som nevnt over.

Du kan avbestille inntil 2 timer før timestart. Skulle noe ekstraordinært skje slik at du ikke får til å avbestille i tide (akutt sykdom, uventet overtid, trafikkuhell) så send sms til 90 98 93 54 så snart du kan.

Venteliste

Dersom en time er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Du vil da motta varsel via mail dersom du får plass på timen.

Vær oppmerksom på at du ikke får sms eller noe annet varsel om tildelt plass, derfor er det ditt ansvar å følge med mail (både innboks og søppelfilter) hvis du står på venteliste til en time.

Foto Ina Skjefte

Booking av massasje

Massasje bestilles på samme måte, med unntak av at man ikke trenger et produkt for å gjennomføre bookingen – alle (medlem eller ikke) kan bestille massasjetimer hos oss på Inspira.

Du kan bestille time 1 måned fram tid. Så lenge timen står registrert på timeplanen kan du booke den. Merk: Det er 24 timers avbestillingsfrist på alle massasjetimer

Skulle du ha spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Grete på 90 98 93 54 eller grete@inspiranamsos.no

Booking av personlig trening

Du kan registrere deg som PT-kunde ved å sende sms med kodeord PT til 90 98 93 54

Har du spørsmål knyttet til personlig trening er det bare å slå på tråden eller sende en mail til grete@inspiranamsos.no