Team Inspira

Det er litt av et super-team vi har på Inspira, vi er svært stolte av våre flotte, dyktige instruktører!

Ragnhild Øien Rygh

Foto Ina Skjefte

Ragnhild er ei skikkelig sporty dame med lang og solid erfaring innen gruppetrening. Hun er rutinert, trygg, trivelig og behagelig som instruktør, og timene hennes er og har vært populære over mange år. Du kan forvente å bli svett og glad på Ragnhilds timer, hun byr på trening med litt trøkk i. Ragnhild kjører timene Soma Move, Basisball og Puls | Styrke.

Kirsten Roll Steen

Foto Ina Skjefte

Altså, Kirsten dere… For en fantastisk god, inspirerende, kompetent og erfaren instruktør! Det er særdeles sjelden at man finner så solid utdannede og høykompetente instruktører ved et treningssenter; med sine to mastergrader innen dans og pedagogikk og rundt tretti års erfaring som danselærer skjønner man at dette er en instruktør av de helt sjeldne. Så har Kirsten også en herlig personlighet som gjør at man som deltaker på hennes timer blir inspirert til tusen – bare kom og prøv selv! Kirsten instruerer i Dynamisk Styrke.

Ann Karin Amdal

Foto Ina Skjefte

Reinspikka, reinhekla treningsglede – det er det denne dama bobler over av. Ann Karin e r trening og aktivitet, og hun har mange års erfaring innen ulike idretter og treningsformer, både som utøver og trener. Her på Inspira underviser hun i treningsformen Kettlebells, Ann Karin er “kuledronninga” vår. Hun har også en utstyrsfri time som heter Enkel Styrke, og den er svært populær. Hun er ei blid og energisk frøken som alltid gir masse av seg selv, og løfter stemninga i ethvert treningsrom.

Aina Tetlien Sellæg

Foto Ina Skjefte

Aina underviser i en av de absolutt mest populære timene her på Inspira, nemlig Yin Yoga. Yin Yoga er en svært rolig, mild og behagelig form for yoga. På Ainas timer kan du få bruke hjelpemidler som gode puter, bolstere, klosser, strikk eller stropper for å finne gode stillinger som du kan hvile i. Aina har sin yogalærerutdannelse fra Yinyogacenter i Sverige, skolen ledet av den anerkjente yinyoga-pioneren Magdalena Mecweld. Aina ble raskt en verdsatt yogalærer, og deltakere på hennes timer forteller om en behagelig opplevelse som gir ro i kropp og sinn.

Linda Hinett

Foto Ina Skjefte

Linda er en vaskeekte yogini som etter mange år med solid egenpraksis og en tilværelse som ivrig elev til slutt tok steget over i instruktørenes rekker. Hun har sin yogalærerutdannelse fra Global Yoga, og har en fast time på timeplanen som heter Enkel Vinyasa. Innimellom dukker hun også opp med en time som heter Rolig Yoga. Begge timene anbefales varmt og inderlig av både Inspiras medlemmer og øvrige yogalærere.

Silje Marie Devik Lian

Foto Ina Skjefte

Silje har sin yogalærerutdannelse fra Global Yoga, som har som slagord ‘yoga for 2000-tallets menneske’. Yogaen er basert på klassisk flytyoga (kjent som vinyasayoga), og har ofte en leken, utforskende vri. Silje er ei behagelig dame man føler seg vel sammen med, helt enkelt, og vi får stadig gode tilbakemeldinger fra yogisene som deltar på hennes timer. Timen til Silje heter helt enkelt Vinyasa Yoga, og den anbefales varmt for deg som vil utforske en mer aktiv form for yoga.

Grete Lian

Foto Ina Skjefte

Det er Grete som er daglig leder og eier av Inspira. Med utdannelse og bakgrunn innen dans, trening og yoga er Grete en “potet”, altså en instruktør som underviser i det meste innen yoga og trening. Grete kan dukke opp som instruktør på så godt som alle timer på timeplanen, og lever og ånder for yoga, trening, helse og gode menneskemøter. Grete har både norsk og internasjonal lærerutdannelse innen dans og ballet samt videreutdanning i veiledning og coaching i bunnen, samt at hun har gjennomført flere yogalærerutdanninger og instruktørsertifiseringer, blant annet innen BodyBalance og Soma Move. Grete underviser mest i Pilates | Flyt, Myk Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga og Mobilitet, men kan dukke opp også på andre timer.

.

Våril Jensen

Foto Ina Skjefte

Vi er fantastisk glade for å ha dyktige Våril Jensen som instruktør på Inspira! Våril er utdannet fysioterapeut og arbeider til daglig med rehabilitering og trening. Hun har altså solid utdanning og god erfaring i det å skreddersy aktivitet og trening til mennesker som ikke er i toppform eller har andre helsemessige utfordringer. I tillegg er Våril ei treningsglad dame med et hjerte som banker for artig og variert trening, og hun instruerer i alt fra sirkeltrening til slyngetrening til intervalltrening – egentlig det meste innen styrke- og kondisjonstrening.

I tillegg til disse faste instruktørene er vi innimellom heldige nok til å få besøk av følgende instruktører:

Aaselill Flakken Kristiansen

Foto Ina Skjefte

Vi er bortskjemt med høykvalifiserte instruktører på Inspira, og Aaselill er virkelig en av dem – hun har nemlig sin utdanning som danselærer fra Norges Dansehøyskole, i tillegg til videre utdanning innen pedagogikk. Hun har en positiv, energisk og inkluderende personlighet, og det er alltid smil og latter på hennes dansetimer. Når Aaselill er på besøk kjører hun dansetimen Let’s Dance.

Aleksandra Strzelec

Herlige Aleksandra er gjesteinstruktør på Zumba, og hun er en sjarmerende, energisk og glad dancing queen som setter fyr på dansegolvet med all slags rytmer, musikk og bevegelser. Virkelig artig og lystbetont trening, det kan vi love når Aleksandra er på besøk.

May Linn Ekker

Denne vakre sjelen tok sin yogautdannelse i Mexico, og har i perioder gjestet Inspira. Det er vi utrolig takknemlig for. May Linn er lun, likefrem og behagelig, og hennes timer Restorativ Yoga og Back Mitra Yoga har blitt satt stor pris på av mange Inspira-yoginis.

May Elisabeth Hovik

Makan til CV skal man lete lenge etter; May Elisabeth er virkelig en suverent godt utdannet yogalærer. I tillegg er hun utdannet innen coaching, vernepleie, trening, folkehelse og ernæring, for å nevne noe. Medlemmene våre ble fort glade i May Elisabeth og hennes timer, hun oppleves som trygg, behagelig, ekte og kompetent. May Elisabeth underviser i Medisinsk Yoga.