Team INSPIRA

Det er litt av et super-team vi har på Inspira, vi er svært stolte av våre flotte, dyktige instruktører!

Ragnhild Øien Rygh

Foto Ina Skjefte

Ragnhild er ei skikkelig sporty dame med lang og solid erfaring innen gruppetrening. Hun er rutinert, trygg, trivelig og behagelig som instruktør, og timene hennes er og har vært populære over mange år. Du kan forvente å bli svett og glad på Ragnhilds timer, hun byr på trening med litt trøkk i. Ragnhild kjører timene Soma Move, Basisball og Puls | Styrke.

Kirsten Roll Steen

Foto Ina Skjefte

Altså, Kirsten dere… For en fantastisk god, inspirerende, kompetent og erfaren instruktør! Det er særdeles sjelden at man finner så solid utdannede og høykompetente instruktører ved et treningssenter; med sine to mastergrader innen dans og pedagogikk og rundt tretti års erfaring som danselærer skjønner man at dette er en instruktør av de helt sjeldne. Så har Kirsten også en herlig personlighet som gjør at man som deltaker på hennes timer blir inspirert til tusen – bare kom og prøv selv! Kirsten instruerer i Dynamisk Styrke.

Gyda Lian Thorsen

Foto Linda Hinett

Gyda er teamets yngste og sprekeste tilskudd, hun er en aktiv idrettsutøver med boksing som sin sport. Hun har imidlertid en veldig variert treningsbakgrunn, og her på Inspira kjører hun for øyeblikket to faste timer; Lunsjtrening og Lørdagstrening. Hun har også bakgrunn innen dans, og vil derfor være å møte på trinntimer innimellom.

Aina Tetlien Sellæg

Foto Ina Skjefte

Aina underviser i en av de absolutt mest populære timene her på Inspira, nemlig Yin Yoga. Yin Yoga er en svært rolig, mild og behagelig form for yoga. På Ainas timer kan du få bruke hjelpemidler som gode puter, bolstere, klosser, strikk eller stropper for å finne gode stillinger som du kan hvile i. Aina har sin yogalærerutdannelse fra Yinyogacenter i Sverige, skolen ledet av den anerkjente yinyoga-pioneren Magdalena Mecweld. Aina ble raskt en verdsatt yogalærer, og deltakere på hennes timer forteller om en behagelig opplevelse som gir ro i kropp og sinn.

Linda Hinett

Foto Ina Skjefte

Linda er en vaskeekte yogini som etter mange år med solid egenpraksis og en tilværelse som ivrig elev til slutt tok steget over i instruktørenes rekker. Hun har sin yogalærerutdannelse fra Global Yoga, og har både Vinyasa Yoga og Fitnessball-timer, i tillegg til at du også kan møte henne på Mamma & Mini og rolige yogatimer. Lindas timer anbefales varmt og inderlig av både Inspiras medlemmer og øvrige yogalærere.

Grete Lian

Foto Ina Skjefte

Det er Grete som er daglig leder og eier av Inspira. Med utdannelse og bakgrunn innen dans, trening og yoga er Grete en «potet», altså en instruktør som underviser i det meste innen yoga og trening. Grete kan dukke opp som instruktør på så godt som alle timer på timeplanen, og lever og ånder for yoga, trening, helse og gode menneskemøter. Grete har både norsk og internasjonal lærerutdannelse innen dans og ballet samt videreutdanning i veiledning og coaching i bunnen, samt at hun har gjennomført flere yogalærerutdanninger og instruktørsertifiseringer, blant annet innen BodyBalance og Soma Move. Grete underviser i alle timer.

.

Wibeche Aune

Foto Fotokompaniet

Wibeche er ei sprudlende, energisk og glad dame som brenner for å dele bevegelsesglede. Hun har sin instruktørbakgrunn innen lavterskeltrening og seniortrening, og er spesielt dyktig til å tilrettelegge for bevegelse selv om man ikke er supersprek. Hennes time heter Trim med Wibeche, og dette er timer som er kjempefine å starte med for en nybegynner, eller for den som vil ha ei artig time som ikke er hard – til herlig musikk fra blant andre Abba, Celine Dion og Boney M.

Ida Marie Hamstad

Foto Fotokompaniet

Ida er en instruktør med masse treningserfaring og allsidighet, hun tar nesten alt av treningstimer på strak arm. Hun har mange års erfaring innen dans og trening, og det er mye fart og aktivitet på hennes timer. Ida har sin instruktørutdanning fra 3T-systemet og TRX, og hos oss kjører hun timene Mage Rumpe Lår og Slyngetrening. Du vil også kunne møte Ida på andre timer, hun er allsidig nok til å steppe inn som vikar på det meste av aktive timer. Ei smilende, sporty og trivelig dame vi er veldig glade for å ha i teamet!