Team Inspira

Det er litt av et dreamteam vi har på Inspira, vi er svært stolte av våre flotte, dyktige instruktører!

Ragnhild Øien Rygh

Ragnhild er ei skikkelig sporty dame med lang og solid erfaring innen gruppetrening. Hun er rutinert, trygg, trivelig og behagelig som instruktør, og timene hennes er og har vært populære over mange år. Du kan forvente å bli svett og glad på Ragnhilds timer, hun byr på trening med litt trøkk i. Ragnhild kjører timene Soma Move, Basisball og Puls 45.

Aaselill Flakken Kristiansen

Vi er bortskjemt med høykvalifiserte instruktører på Inspira, og Aaselill er virkelig en av dem – hun har nemlig sin utdanning som danselærer fra Norges Dansehøyskole, i tillegg til videre utdanning innen pedagogikk. Hun har en positiv, energisk og inkluderende personlighet, og det er alltid smil og latter på hennes dansetimer. Aaselill instruerer i timene Let’s Dance og Styrke & Balanse, samt at hun innimellom også kjører Stretch.

May Elisabeth Hovik

Makan til CV skal man lete lenge etter; May Elisabeth er virkelig en suverent godt utdannet yogalærer. I tillegg er hun utdannet innen coaching, vernepleie, trening, folkehelse og ernæring, for å nevne noe. Medlemmene våre ble fort glade i May Elisabeth og hennes timer, hun oppleves som trygg, behagelig, ekte og kompetent. May Elisabeth underviser fast i Medisinsk Yoga, Myk Yoga, Fitnessball og Styrke & Balanse.

Ann Karin Amdal

Reinspikka, reinhekla treningsglede – det er det denne dama bobler over av. Ann Karin e r trening og aktivitet, og hun har mange års erfaring innen ulike idretter og treningsformer, både som utøver og trener. Her på Inspira underviser hun i treningsformen Kettlebells, Ann Karin er “kuledronninga” vår. Hun er ei tøff og energisk frøken som alltid gir masse av seg selv, og løfter stemninga i ethvert treningsrom.

Linda Hinett

Linda er en vaskeekte yogini som etter mange år med solid egenpraksis og en tilværelse som ivrig elev til slutt tok steget over i instruktørenes rekker. Hun er i gang med et utdanningsløp innen Vinyasa Yoga, og har en fast time på timeplanen som heter Enkel Vinyasa. Denne timen anbefales varmt og inderlig, våre øvrige yogalærere går 100 % god for Lindas nydelige yoga.

Grete Lian

Det er Grete som er daglig leder og eier av Inspira. Med utdannelse og bakgrunn innen dans, trening og yoga er Grete en “potet”, altså en instruktør som underviser i det meste innen yoga og trening. Grete kan dukke opp som instruktør på så godt som alle timer på timeplanen, og lever og ånder for yoga, trening, helse og gode menneskemøter.

.

I tillegg til disse faste instruktørene er vi innimellom heldige nok til å få besøk av følgende instruktører:

Aleksandra Strzelec

Herlige Aleksandra er gjesteinstruktør på Zumba, og hun er en sjarmerende, energisk og glad dancing queen som setter fyr på dansegolvet med all slags rytmer, musikk og bevegelser. Virkelig artig og lystbetont trening, det kan vi love når Aleksandra er på besøk.

May Linn Ekker

Denne vakre sjelen tok sin yogautdannelse i Mexico, og har i perioder gjestet Inspira. Det er vi utrolig takknemlig for. May Linn er lun, likefrem og behagelig, og hennes timer Restorativ Yoga og Back Mitra Yoga har blitt satt stor pris på av mange Inspira-yoginis.