Så hyggelig at du tar turen innom – velkommen skal du være!

Inspira er et sted du kommer til for å fylle opp energilagrene, vi tilbyr nemlig deilig, velgjørende yoga og glad, effektiv trening for Hverdagsmennesket. Godfølelsen står i fokus, uansett om du kommer for å stresse ned med en myk yogatime eller om du kommer til oss for kjenne bruset av endorfiner etter ei heftig treningsøkt.

Ved Inspira møter du et team av instruktører, lærere og trenere som står parate til å guide deg til en litt gladere, litt friskere hverdag. Hver og en er gode på sitt felt, og hver og en har de deg i fokus. Vi setter nemlig vår ære i å se den enkelte, hos oss kan du være trygg på at instruktøren kjenner navnet ditt og vet hvem du er.

Senteret drives av Grete Lian, og sammen med seg har hun et superteam av dyktige instruktører. Noen er utdannet personlige trenere, andre er yogalærere, mens andre igjen er sertifiserte gruppetreningsinstruktører. Felles for dem alle er ønsket om å gi deg noe godt! De faste instruktørene er  Ragnhild Øien Rygh, Trude Bruun-Olsen, Silje Marie Devik Lian, Ann Karin Amdal, Hanne Sagnes Grande og Grete Lian.

 

Ved Inspira kan du selv velge hvordan og i hviken grad du vil yoge og trene. Vi har tre medlemskap; Inspira BASIS, Inspira LIVE og Inspira KURS.

Inspira BASIS er et medlemskap der du velger fritt fra hele BASIS-timeplanen – du deltar på så mange yoga- og treningstimer i løpet av en uke som du bare vil. Du kommer til våre vakre bryggelokaler i Verftsgata 22 i Namsos for å delta på timer, og betaler en fast pris på kr 479,- i måneden. Som BASIS-medlem har du tilgang til en rikholdig og variert timeplan, med mange muligheter for å oppnå både makspuls, hvilepuls og smilepuls i løpet av ei uke!

For deg som liker å trene og praktisere yoga hjemme er Inspira LIVE det perfekte alternativet. Du trenger ikke møte opp på Inspira – alt du trenger er en pc eller en telefon så kan du logge inn i LIVE-portalen hvor du kan velge blant over 80 videoer. Videoene er delt inn i fire hovedkategorier; Myk & Rolig Yoga, Avspenning & Pust, Styrke, Balanse & Puls og Aktiv & Energisk Yoga. Du finner videoer av ulik lengde og med ulik vanskelighetsgrad. Inspira LIVE er gratis – da er bare registrere seg med en bruker og så er du i gang!

For deg som liker faste rammer, god oppfølging og progresjon er Inspira KURS midt i blinken. Ei kursgruppe følger hverandre fra start til slutt de ukene kurset varer, noe som gjør at rammene blir trygge og trivelige. I tillegg til gjør det å følge samme kurs over tid at vi utvikler oss sammen som ei gruppe – noe som gjør at progresjonen blir mye bedre enn hvis du dropper innom ei time nå og da.

 

I tillegg til disse medlemskapene arrangerer vi workshops. Disse kan du lese mer om under Events