Inspira LIVE

For deg som vil ha muligheten til å gjøre yoga og trene når som helst og hvor som helst er Inspira LIVE midt i blinken.

Her får du tilgang en rekke videoer som kan gi deg inspirasjon og drahjelp med egenpraksis og hjemmetrening.

Du vil finne videoer av ulik lengde, med forskjellige yoga- og treningsformer med varierende intensitet. Inspira LIVE er ujålete og ekte, det vi ønsker å gi deg er ærlig, god yoga og trening. Her er et uperfekt, sprell levende hverdagsmenneske i aksjon, med alle variasjoner og særpreg det innebærer. Rett som det er dukker det opp forstyrrelser i form av barn som vil spørre om noe, husdyr som snuser på kameraet, hybelkaniner som flyr over golvet eller varsler som piper fra telefonen – men vet du hva:

Slik er Hverdagen.

.

Og det er i den uperfekte, sprell levende hverdagen vi alle eksisterer og skal finne rom for det vi trenger av trening, egenpleie, avkobling og yoga.

Det er helt klart mer fristende å vise fram et kontrollert glansbilde der alt ser pent ut og går som planlagt, men jeg har bestemt meg for å omfavne det uperfekte.  For hvem av oss lever egentlig i en verden med en kronisk lekker bolig, perfekt sminke, med en smidig, slank og solbrun kropp som lett fikser alle utfordringer, 100 % ro og fred rundt oss og stålkontroll på alt som kommer ut av munnen vår når kameraet ruller…? Ikke jeg, i hvert fall. Og det lever jeg godt med.

Du er varmt velkommen til å bli med inn i mitt yogaunivers. Som medlem får du tilgang til et rikholdig yogabibliotek inndelt i fire ulike kategorier. Inspira LIVE ​koster kr 150 i måneden. Det er ingen bindingstid og kun en måned oppsigelsestid. Du registrerer deg ved å fylle ut skjemaet under bildet.

Værsågod – håper du liker det!

Alt godt // Grete

[contact-form-7 id=»17″ title=»Contact form 1″]

Under her kan du se hvordan medlemssiden ser ut. Videoene og lydfilene er delt inn i fire ulike kategorier. Ved å trykke på ønsket kategori blir du når du som medlem sendt videre til en liste sortert etter øktens varighet.

Avspenning & Pust

Myk & Rolig

Aktiv & Energisk

Varm i trøya

Har du spørsmål? Slik tar du kontakt med oss