Vilkår for deltakelse på kurs ved Inspira

Inspira BASIS:

Som BASIS-medlem betaler du ved registrering kr 479,- (for din første måned som medlem) samt kr 49,- i innmeldingsavgift. Registrering skjer via nettsiden www.inspiranamsos.no, og betaling skjer med bank- eller kredittkort. Fra og med din andre måned som medlem får du tilsendt e-faktura.

[spacer height=”20px”]

Ved registrering forplikter du deg til 12 måneders bindingstid. Etter at de første 12 månedene har gått har du som kunde 2 månederes oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Eksempel: Dersom du leverer din oppsigelse 20. april regnes de to månedene fra den 1. mai, hvilket vil si at ditt medlemskap opphører fra og med 1. juli. Oppsigelse leveres skriftlig.

[spacer height=”20px”]

Inspira BASIS koster kr 479,- pr måned. Inkludert i prisen er

  • Fri tilgang til BASIS-timeplanens timer
  • Tilgang til Inspras treningsom
  • Fri tilgang til vår digitale plattform Inspira LIVE

[spacer height=”20px”]

Som BASIS-kunde forplikter du deg til å melde deg på de timene du ønsker å delta på via vårt bookingsystem på www.inspiranamsos.no. Dersom du booker deg inn på en time uten å møte opp 3 ganger, mister du muligheten til å booke deg inn på timer i en måned.

[spacer height=”20px”]

Jamfør angrerettloven har du som kunde 14 dagers angrefrist. Det betyr at kjøpet av Inspira BASIS kan heves i løpet av to uker etter registrering dersom angrerettsskjema fylles ut. Ta eventuelt kontakt hvis dette blir aktuelt. Utover angrerettsperioden har du ikke mulighet til å avslutte medlemskapet de første 12 månedene, påmelding er bindende og ved å krysse av for at du har lest disse betingelsene så bekrefter du at du godtar disse vilkårene. Ved alvorlige helseproblemer kan medlemskapet fryses i inntil 6 måneder etter avtale med daglig leder Grete Lian.

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

Inspira KURS

[spacer height=”20px”]

Inspira AS tilbyr en rekke kurs av ulik varighet. Du finner ditt/dine kurs på vår nettside, før du betaler for kurset med bank- eller kredittkort.

[spacer height=”20px”]

Som KURS-medlem har du forpliktet deg til å følge valgt(e) kurs, det er ikke anledning til å bytte mellom de ulik kusene.Et kurs kan ikke sies opp før kursperioden er over, med unntak av de to første ukene etter påmelding (jamfør angrerettloven).

[spacer height=”20px”]

I kursperioden får du tilgang til vårt treningsrom.

[spacer height=”20px”][spacer height=”20px”]

Inspira LIVE

[spacer height=”20px”]

Tilgang til vår digitale plattform Inspira LIVE koster kr 49,- pr måned. Det er ingen bindingstid, og kun en måneds oppsigelsestid. Eksempel: Ved oppsigelse 20. april regnes oppsigelsesperioden fra 1. mai, hvilket betyr at du fra og med 1. juni er fristilt fra Inspira LIVE.

[spacer height=”20px”]

Ved registrering betaler du for de første to månedene (kr 98,-), deretter får d e-faktura.

[spacer height=”20px”][spacer height=”20px”]

Generell info

[spacer height=”20px”]

Inspira AS er ikke ansvarlig for eventuelle skader som skjer i forbindelse med vår aktivitet. Som deltaker har du alltid ansvar for egen kropp og helse. Du oppfordres til å gi beskjed til instruktør dersom du har skader, syndromer eller sykdommer som kan påvirke din deltakelse.

[spacer height=”20px”]

Ved sykdom skal Inspira AS alltid gjøre sitt ytterste for å få på plass vikar. Skulle det ikke la seg gjøre å skaffe vikar blir timen avlyst. Inspira KURS-medlemmer vil i et slikt tilfelle få tilbud om å delta på en tilsvarende time på BASIS-timeplanen. Det refunderes ikke penger som følge av tapte timer.

[spacer height=”20px”]

Force Majeure-klausul gjør at Inspira AS fristilles fra mislighold av avtalen som følge av naturkatastrofer/naturfenomener, brann, krig eller opprør.

[spacer height=”20px”]

Inspira kan bruke bilder og film tatt av deltakere i kurssituasjon til å legge ut på nettsiden eller til bruk i andre former for promotering. Vi presiserer at dette gjelder situasjonsbilder av seriøs art. Nærbilder av barn legges aldri ut uten å ha fått godkjennelse fra en av barnets foreldre. Innvendinger mot at bilder og/eller film brukes formidles skriftlig på forhånd.

[spacer height=”20px”]

Ellers presiseres det at relevant info alltid står i beskrivelsen av produktet på nettsiden, og som kunde er du forpliktet til å gjøre deg kjent med de tilgjengelige opplysningene om medlemskapet/produktet/arrangementet. Som kunde har du også et ansva for å lese mailer fra Inspira AS, da de kan inneholde viktig informasjon.

[spacer height=”20px”]