Slik fungerer Inspira LIVE

Registrer deg

Hvis du ikke er medlem ennå, gå til registreringssiden og meld deg inn. Det er gratis. Bare registrer deg med navn og nummer, så er du i gang.

Inspira LIVE-portalen

For å få tilgang til videoene i LIVE-portalen på Inspiras nettsider må du først logge inn. Det gjør du ved å gå til Min Side i menyen.

Bruk da ditt selvvalgte brukernavn og passord. Har du glemt passord kan du be om nytt. Merk at du ikke vil få tilgang til videoene hvis du ikke er innlogget, så husk alltid å logge inn først.

Når du har logget inn kan du gå til Inspira LIVE i menyen.

På Inspira LIVE-siden ser du fire bilder, hvert bilde representerer en kategori. Trykk på den kategorien du ønsker, så blir du sendt videre til en side der videoene er listet opp.

I hver kategori er videoene sortert etter lengde, de lengste videoene er på toppen av siden. Bare trykk på tittelen til den videoen du ønsker å se, for eksempel “Beroligende Yin Yoga” eller “Pilates” så blir du sendt til den aktuelle videoen.

Mange bruker bare nettsiden for å se videoer, og er ikke på Facebook. Det fungerer kjempebra, man altså ikke være på Facebook for å få tilgang til videoer, LIVE-portalen på nettsiden bugner av både yoga og trening så det skal være nok å ta av der.

Vil du likevel ha tilgang til Facebookgruppen kommer ‘bruksanvisning’ under her:

På Facebook

For å få tilgang til den tilknyttende Facebook-gruppen, må man være registrert som Inspira LIVE-medlem. Merk at Inspira LIVE er inkludert i Inspira BASIS, så hvis du er BASIS-medlem har du automatisk tilgang til Inspira LIVE. Merk også at du ikke trenger å registrere deg mer enn en gang!

Du kan finne gruppen ved å trykke her. Be så om å få bli med i gruppen. Jeg prøver så godt jeg kan å følge slik at alle blir raskt godkjent som gruppemedlemmer, men håper på tålmodighet hvis det drøyer litt.

Hvis du ikke finner gruppen på Facebook, kan du bare sende meg – Grete Lian – en venneforespørsel, så skal jeg få lagt deg til.

Det er veldig, veldig hyggelig at dere medlemmer vil dele innholdet med sine venner, men merk at man ikke får tilgang til Fecebook-gruppa uten å være medlem. Selv om LIVE er gratis så må alle registrere seg via nettsiden, rett og slett så jeg skal ha litt kontroll, vite hvem alle er og ha mulighet til å kontakte medlemmene.

Helt til slutt så vil jeg si at det er veldig velkomment med ønsker! Er det noe du savner i LIVE-portalen? En type time du kunne tenke deg? Det er bare å komme med innspill, så skal jeg prøve så godt jeg kan å fylle Inspira LIVE med innhold som passer for deg.

Tusen takk igjen for at du er en del av Inspira!

Alt godt,
Grete