Herreavdelingen

Vi drar i gang ei treningsgruppe for menn etter påske – velkommen til Herreavdelingen!

Før selve kurset starter inviterer vi til en gratis prøvetime her på Inspira før påske, slik at du får mulighet til å teste oss ut. Med prøvetimen og selve kurset blir det 5 økter til sammen, og i løpet av den perioden kan det hende at du kjenner at det skjer ting med formen.

Dette blir et allsidig treningskurs, vi kommer til å jobbe med både puls, styrke og mobilitet. Vi skal altså la hjertet og pusten få litt utfordring, vi vil trene utholdende styrke og – ikke minst – vi skal prøve å få løsna opp litt i stramme skuldre og stive muskler ved hjelp av gode mobilitetsøvelser.

Du kan vente deg variert og artig trening og masse god stemning! Vi kommer til å bruke blant annet kettlebells, strikker, slides og annet utstyr, i tillegg til enkelte kroppsvektsøvelser. Vi åpner kun opp for 12 deltakere, så du vil få tilpasning og oppfølging som matcher deg og din form. Er du vant til å trene får du varianter som gir mer tyggemotstand og utfordring, og er du ikke helt i toppform så tilpasser vi øvelsene slik at de funker for deg. Bare kom som du er så tar vi det derfra.

Her er infoen du trenger:

  • Gratis prøvetime torsdag 7. april 16:15
  • Oppstart kurs torsdag 21. april 16:15, siste økt 12. mai.
  • Kurset koster kr 950 pr snute
  • Max 12 deltakere

Meld deg på ved å sende ordet MANN til 90 98 93 54

Instruktør på dette kurset blir Grete Lian. Hun er en erfaren og trygg treningsinstruktør med en stødig gruppetreningsbakgrunn og masse treningsglede i bagasjen. Du kan forvente smil og god stemning, og god, målretta trening!

Send kodeord MANN til 90 98 93 54 for å melde deg på. Velkommen til Inspira!