Kalender

Mandag 20. september | Introkurs LAVTERSKEL

Dette introkurset er for deg som ønsker å komme i gang med trening på en trygg, trivelig og overkommelig måte. Uansett om du har noen vondter i kroppen eller formen rett og slett er på bånn – på dette kurset er det rom for alle. Vi starter der vi er, og så tar vi ting litt etter litt. 

Introkurs LAVTERSKEL ledes av fysioterapeut Våril Jensen, som er en rutinert treningsinstruktør med god erfaring innen tilpasning av trening til mennesker med redusert helse. Våril jobber til daglig med rehabilitering og opptrening, så du er i trygge hender på dette kurset. 

Øktene vil være 45 minutter lange, og øvelsene tilpasses din kropp og dagsform. Kurset går over 4 uker på følgende datoer:

  • Mandag 20. september klokka 18:00
  • Mandag 27. september klokka 18:00
  • Mandag 4. oktober klokka 18:00
  • Mandag 11. oktober klokka 18:00

Kurset koster kr 950 og du melder deg på ved å sende SMS til 90 98 93 54

Lørdag 30. oktober | Gratis fitnessball-trening

Har du prøvd trening med fitnessball før? Det er søkkanes artig (blir alltid litt fliring), men det er også superbra trening! Velkommen til å være med på denne gratis økta 13:00. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne.

Medlemmer melder seg på som vanlig i bookingsystemet, ikke-medlemmer melder seg på ved å sende melding til Grete via 90 98 93 54. Vel møtt!

Lørdag 13. november | Workshop i strikktrening

Det fins så masse god trening man kan gjøre med strikk! Denne lørdagen skal du få bli kjent med både små strikk (minibands), terapibånd og lengre strikker. Vi skal kjøre ulike øvelser som styrker og strammer opp kroppen, pluss at vi såklart jobbe oss litt opp i puls. Ta gjerne med en venn til denne timen, alle er velkomne!

Økta er gratis for alle, hvis du vil være med kan du sende en sms til Grete 90 98 93 54. Velkommen skal du være!