Kalender

Søndag 12. desember 14:00 | Yoga for barn

Nå er det lenge siden sist – nå er det på tide med en økt barneyoga igjen <3

Denne søndagen inviterer vi barn i alderen 3-10 år til å være med på ei koselig stund i yogasalen. Som vanlig blir det mye leik og utforsking, det legges opp til ei å bli ei trivelig, leken og lystbetont yogastund for både liten og stor. Barnet må ha med seg en voksen, denne voksenpersonen trenger absolutt ingen forkunnskaper innen yoga for å være med 🙂

For å bestille plass på timen, send melding til 90 98 93 54, og vipps deretter kr 250 pr barn til 82950 (Inspira AS). De voksne er med gratis, man betaler kun for barnet/barna.

Hjertelig velkommen!

Søndag 12. desember 13:00 | Gratis strikktrening

Det fins så masse god trening man kan gjøre med strikk! Denne søndagen skal du få bli kjent med både små strikk (minibands), terapibånd og lengre strikker. Vi skal kjøre ulike øvelser som styrker og strammer opp kroppen, pluss at vi såklart skal jobbe oss litt opp i puls. Ta gjerne med en venn til denne timen, alle er velkomne!

Økta kjøres klokka 13:00-13:45 og er gratis for alle. Hvis du vil være med kan du sende en sms til Grete 90 98 93 54 (medlemmer booker som vanlig i appen). Velkommen skal du være!

Lørdag 30. oktober 13:00 | Gratis fitnessball-trening

Har du prøvd trening med fitnessball før? Det er søkkanes artig (blir alltid litt fliring), men det er også superbra trening! Velkommen til å være med på denne gratis økta 13:00. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne.

Medlemmer melder seg på som vanlig i bookingsystemet, ikke-medlemmer melder seg på ved å sende melding til Grete via 90 98 93 54. Vel møtt!