Inspira KURS

Inspira KURS er for deg som liker å møtes til samme tid hver uke, med den samme instruktøren og de samme folka. Som gruppe følger dere hverandre fra start til slutt de ukene kurset varer,  noe som gjør at progresjonen blir bedre enn ved drop-in.

Du melder deg på et spesifikt kurs som du følger fra A til Å, det er ikke anledning til å bytte mellom gruppene eller droppe inn på Inspira KURS.

.

27. april 2021

Medisinsk Yoga ved smerter i nakke / rygg

Etter ønske fra tidligere deltakere setter vi opp dette kurset på nytt. Vi er mange i dette landet som kjenner på vondt’er og problemer knyttet til nakken og/eller ryggen – i Norge er faktisk ryggplager den vanligste årsaken til sykmelding og uførepensjon, i følge tall fra Statens Arbeidsmiljøinstitutt.

Samtidig er det fint å vite at yoga kan ha bedre virkning for voksne med gjentakende kroniske smerter i nedre rygg enn vanlig medisinsk behandling. La det gjerne motivere deg til å skape en rutine der du jevnlig beveger på ryggen og nakken på en trygg, mild måte.

Her er nøkkelinfo om kurset:

  • Oppstart tirsdag 27. april 2021 klokka 13:00
  • 7 økter a 50 minutter
  • Pris kr 1450,-
  • Minimum 5 påmeldte, maks 11
  • Lærer på dette kurset er May Elisabeth Hovik

Påmelding til Medisinsk Yoga ved smerter i nakke/rygg

.

21. april 2021

Mamma & Mini

Dette treningskurset er for deg som er nybakt mamma eller har en baby i magen. Vi møtes hver onsdag og fredag klokka 11:00 for å trene sammen, og du kan stole på at treninga er både effektiv, trygg og godt tilpasset mammakroppen.

Det er trening følgende dager: 21. april, 23. april, 28. april, 30. april, 5. mai, 7. mai, 12. mai, 19. mai og 21. mai.

Babyen er velkommen til å være med på timene. Kurset koster kr 1900,-

Minimum 5 påmeldte, max 8.

Påmelding til Mamma & Mini