Inspira KURS

For deg som setter pris på faste rammer, god oppfølging og progresjon er Inspira KURS midt i blinken!

Inspira KURS er for deg som like å trene til samme tid hver uke, med den samme instruktøren og de samme folka. Som gruppe følger dere hverandre fra start til slutt de ukene kurset varer, noe som gjør at rammene blir trygge og trivelige. I tillegg til gjør det å følge samme kurs over tid at vi utvikler oss sammen som ei gruppe – noe som gjør at progresjonen blir mye bedre enn hvis du dropper innom ei gruppe nå og da.

Du melder deg på et spesifikt kurs som du følger fra A til Å, det er ikke anledning til å bytte mellom gruppene eller droppe inn på Inspira KURS.

Kursene du kan velge mellom er:

FIT Mamma

Et friskt pust for deg som er mamma og har lyst til å komme i form etter svangerskap og fødsel. Vi møtes til trening og yoga to ganger i uka. Dette kurset er hardere enn Mamma & Mini, så det egner seg best for deg som har rørt deg litt etter fødselen.

Les mer om kurset her

Mamma & Mini

Velkommen til et yoga- og treningskurs for deg som er mamma eller skal bli mamma. Mamma & Mini går over 6 uker der vi møtes hver tirsdag og torsdag.

Tirsdager er det yoga som står på plakaten, torsdager er det trening

Les mer om kurset her

Workshops & Events

23. juni 2019

Sankthansyoga på Høylandet

Velkommen til en miniworkshop på rehaben på Høylandet. Vi kjører en totimers økt der du får gjøre myk flytyoga og deilige avspenningsøvelser. Nivå: Nybegynner

Les mer om Sankthansyoga her

21. – 22. juni

Yoga Camp på Jøa

Yoga i fjæra, bobler & vin, hengekøye, bål, himmel og hav… Høres ikke det ut som en herlig måte å feire den internasjonale yogadagen OG sommersolverv på? Kom bli med på eventyr!

Les mer om Yoga Camp på Jøa her

28. april 2019

Yogasøndag i Tunnsjøen

Søndag 28. april går ferden til Tunnsjøen for å gjøre yoga i hele fire timer på samfunnshuset – det blir stas!

Du kan lese mer om yogasøndagen her