Inspira ERNÆRING

Maten du spiser kan ha en enormt stor effekt på helsa di, både på kort og lang sikt. Hvis du ønsker en frisk, sunn og vital kropp som henger med i svingene og føles god å leve i er kombinasjonen god mat, god trening og god hvile som en hellig treenighet å anse.

Det er nettopp denne balansen mellom næring, aktivitet og hvile som bidrar til å holde oss friske og slanke, som gir oss overskudd og ork. Akkurat som det er viktig å trene nok er det viktig å ikke trene for mye. Restitusjon er bra, men det er ikke gunstig å hvile hele tida. Og når det kommer til mat; det er klokt å ikke overspise, men du trenger å spise nok – og du trenger å spise godt.

Vår ernæringsrådgiver May Elisabeth Hovik kan hjelpe deg med nettopp dette å etablere nye spisevaner, og å balansere spising opp mot trening og restitusjon. May Elisabeth har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høyskole i tillegg til videreutdanning innen folkehelse og helseatferd samt at hun er sertifisert helsecoach.

Det å hjelpe mennesker med varig livsstilsendring er en av hennes spesialiteter. Gjennom en kursserie hun holdt i perioden 2013-2020 hjalp hun over 200 mennesker med å legge om livsstilen og gå ned i vekt – faktisk gikk kursdeltakerne hennes samlet ned hele 4000 kg. Altså 4 tonn!

Hvis du ønsker å ta tak i livsstilen din og gå sommeren i møte med en friskere, slankere kropp – start i dag!

Inspira ERNÆRING tilbyr to ulike pakkeløsninger:

1 | Litt lettere

Denne pakken består av 5 ernæringskonsultasjoner, du får tilsendt 2 lydfiler og 2 videoer, samt at du får tilgang til enkelte timer på Inspira BASIS-timeplanen. Du får også en kostplan tilpasset deg og dine mål.

Litt lettere koster kr 5000,-

2 | Full pakke

Dette pakkeløpet er for deg som virkelig vil ta tak i livsstilen din og gi deg selv nok tid og oppfølging til å endre vaner permanent. Her får du 10 konsultasjoner, tilgang til 3 lydfiler samt at du får tilsendt et sammensatt videobibliotek designet for å hjelpe deg i livsstilsendringen. May Elisabeth vil gi deg flere kostplaner og oppskrifter, slik at du har gode, konkrete verktøy som kan hjelpe deg i hverdagen. Du får også fri tilgang til alle timer på Inspira BASIS-timeplanen i hele perioden du jobber med May Elisabeth.

Full pakke koster kr 8000,-

Påmelding

(husk å spesifisere hvilken pakke du er interessert i)

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding