4. juli 2021

Det skjer ikke ofte…

….men nå skal faktisk Gründeren ha noen feriedager (kan du tro det?)!

Joda, i uke 27 og 28 skal jeg jobbe bare bittelitt, jeg skal faktisk ha hele fem sammenhengende dager fri i hver av ukene. Det blir stas for meg og mine, men også veldig rart – det er sjelden jeg er borte fra Inspira mer en dag eller max tre. Må skyte inn at det er helt og holdent frivillig og med stor glede jeg holder koken med timer på Inspira gjennom alle ferier og høytider, jeg syns det er både trivelig og fint å være på jobb året rundt. Men akkurat i år skal jeg altså ta meg litt fri.

Jeg skal kjøre to økter kommende uke; Myk Yoga på mandag og Kettlebells på søndag. Tirsdag og torsdag kommer Linda og Aaselill til å ta godt vare på dere, og i neste uke er også Ragnhild tilbake med sine timer mandag og onsdag <3

Hvis du savner noen timer de neste to ukene, husk at alle medlemmer har tilgang til nesten 200 videoer i Inspira LIVE. Jeg sender ut link til Inspira LIVE tirsdag morgen.

Håper du nyter gode, hjertevarme, akkurat passe rolige og akkurat passe aktive julidager! Tusen takk for at du er en del av Inspira – vi ses når vi ses <3

Alt godt // Grete

18. april 2021

Siste uka i april

Vi har for øyeblikket ingen øvre begrensning på antall timer, nå kan du booke deg inn på så mange du ønsker. Vi kan ikke garantere at alle faktisk får plass på akkurat den timen de ønsker seg, så vi ber om at dere vurderer andre timer på timeplanen dersom førsteønsket ikke slår til.

Ingen dobbelttimer

I tida framover kan du kun booke enkelttimer, vi kommer til å holde på dette smittevernsgrepet framover. Grunnen til det er at vi vil ha alle ut av lokalene etter endt økt. Vi vil tømme lokalene på en radig og ryddig måte slik at alle kommer seg trygt ut, før vi stenger dørene og går i gang med lufting og vasking. Vi vil unngå trafikkorken som kan oppstå nå en time er ferdig og en ny skal starte.

Lengre timer

Vi kjører nå flere lengre økter enn vi har gjort tidligere i Corona-perioden. Nå fins flere timer som varer i 50 og delvis 60 minutter. Vi byr på flere kombi-timer; altså en slags light-variant av dobbelttimer. For eksempel ser du på tirsdag, onsdag og søndag en time som heter Styrke & Stretch. På disse timene får du først trent litt, slik at du får opp varmen og blir litt svett, før vi roer ned med gode, rolige tøyninger mot slutten av økta.

Vi håper at dere liker timeplanen. Det er ikke aldeles enkelt å komme alles ønsker i møte så lenge vi må ha smittevern helt fremst i panna, men vi prøver så godt vi kan å sy sammen en variert, helhetlig og god timeplan som dere vil fristes av uke etter uke.

Instruktørene og jeg sier tusen takk for at dere holder ut alle restriksjoner gjennom denne langvarige pandemien. Det at dere er så flinke til å følge disse reglene er grunnen til at vi trygt kan holde åpent, og det er jeg enormt takknemlig for!

Som vanlig, timeplanen åpner 22:00 søndag kveld. SMS kommer på slaget klokka ti. Husk da at du kan booke deg inn flere dager, men ikke på noen dobbeltimer.

Da sier jeg varmt velkommen til uke 17 på Inspira!

Alt godt // Grete

11. april 2021

Ufrivillig pause

Er det en ting man som gründer egentlig ikke har rom for, så er det å ikke kunne jobbe. Jeg tror jeg kan telle på en hånd de sykedagene jeg har hatt gjennom de drøyt seks årene Inspira har levd. Sykmelding + gründertilværelse = nicht gut. Det funker ikke så bra.

Men her sitter jeg, sykmeldt som bare det.

Det er menisken (altså en bruskskive i kneet) som er det svake punktet. Den er litt ødelagt for tida, og de enkleste, mest selvfølgelige bevegelser er plutselig ikke så enkle eller selvfølgelige lenger. Det er lite gøy. Ikke bare er det lite gøy, det fins ikke bra for bedriften. Og jeg vil så gjerne jobbe! Jeg savner det fælt. Men det er vel bare å innse at innsatsvilje og arbeidslyst ikke trumfer alt. Det er definitivt ikke viljen og lysta det står på, det skal jeg love deg, jeg er fortsatt stupforelska i Inspira og elsker å være på brygga. Jeg syns stadig at jeg har verdens beste jobb!

Foto: Ina Skjefte

Men altså. Jeg har pusha strikken greit i uker, måneder og år, men i det siste har jeg innsett at jeg faktisk bare må følge et av mine egne råd: Jeg må roe litt ned, la kroppen få reparere seg i fred. Jeg må ‘skynde meg langsomt’.

Så selv om jeg syns det er forferdelig kjedelig er jeg nå sykmeldt hele 70 %. Denne skrotten som egentlig trives best med oppimot 25 økter i uka er nå nede på 3-5 timer trening og yoga i uka. Tamt! Men selv om jeg sutrer litt for dette, så er jeg helt innforstått med at sånn må det bare være nå. Hvis jeg skal klare å snu skuta og la denne menisken få reparere seg, så må jeg ta grep nå.

Men (det er et men her, heldigvis) – dette kan gå bra! Hvis jeg skal tro på den dyktige ortopeden min så kan kneet mitt faktisk bli brukbart igjen hvis jeg bare har vett til å ikke provosere leddet mer enn det tåler. Jeg har mine rehab-øvelser som jeg gjør til punkt og prikke, og tanken er at hvis jeg nå bare har vett til å restituere innimellom opptreningsøktene framover så kommer menisken til å gro slik at jeg kan komme tilbake til vanlig Grete-nivå etter hvert. Det er håpet!

Enn så lenge lener jeg meg på de flotte instruktørene mine <3 Fyttikatta så velsignet heldig jeg er som har disse fantastiske damene i teamet mitt! Dyktige, hjertevarme, seriøse, løsningsorienterte og positive damer, alle som en!

Så håper jeg de av dere som er medlemmer tolererer at jeg ikke er å treffe like ofte på Inspira. At de typiske Grete-timene plutselig har andre instruktører eller tidspunkter. Jeg skjønner at det for noen kan være litt kjipt å ufrivillig få brutt den årelange yogarutinen sin. Men I’ll be back! Det er i allefall planen. Jeg gjør så godt jeg kan, og så får dere krysse fingre sammen med meg.

Alt godt til deg og dine // Grete

24. mars 2021

Uke 15 på Inspira

Ingen dobbeltimer i uke 15

Altså ønsker vi at du booker en time i gangen, og ikke legger inn booking på to påfølgende timer. Vi vil ha alle raskt og trygt ut av lokalene etter endt time, så vi ber om at du unngår å booke dobbeltimer samt at du forlater Inspira rett etter timen din.

Max 3 bookinger pr medlem

I solidaritet med hverandre begrenser vi oss til maksimalt 3 økter hver i uke 15. Vi kan ikke garantere at alle faktisk får plass på akkurat de tre timene de ønsker seg, men ber om at dere vurdere andre timer på planen dersom første-ønsket ikke slo til.

Unntak

Dersom du ser 3 timer før en time skal starte at det er mange ledige plasser kan du legge inn en booking. Dette gjelder fortrinnsvis enkelttimer, som hovedregel vil vi fortsatt at du ikke booker to timer i slengen (dobbelttimer).

Hold på de gode vanene

  • Vi holder minimum 2 meter avstand til hverandre
  • Alle har med egen matte og ferdig påfylt vannflaske
  • Ikke berør noe du ikke absolutt må berøre
  • Vent ute! Instruktører åpner og lukker dører og vinduer

Her er timeplanen for uke 15

(trykk på rosa tekst)

.

Tusen takk for forståelsen! Vi gleder oss til å møte dere på brygga!

Alt godt // Aaselill, Linda, May Elisabeth, Ann Karin, Ragnhild og Grete

21. januar 2021

Hvor mange?

I ‘gamledager’ var vi både tjue, tretti og en gang førti (!) sjeler på time i salen på Inspira. Da var det småtrangt… Men trivelig!

Men siden pandemien kom har vi snurpet inn deltakerantallet veldig, vi kjører nå alle timer med kraftig redusert antall; max 9 deltakere på aktive timer og max 11 deltakere på rolige timer. Da har vi alle goood plass rundt oss. Sånn blir det nok å fortsette ei god stund til.

The good old days…

Det som er nytt er at vi nå også setter en nedre begrensning for antall deltakere. Er det færre enn tre påmeldte, så avlyser vi timen. Det skal sies at det skjer ikke ofte at det er så få påmeldte, men vi syns det er greit å ha en policy på det.

Velkommen på time!

Alt godt // Grete

IMG_7463

Hei – velkommen til Inspira

Bak Inspira står jeg, Grete Lian. Etter å ha levd og åndet for dansen de første 15 årene av karrieren min ble jeg dyttet over i yogaens verden etter en ulykke for snart ni år siden. Så glad jeg er for det!

På denne siden finner du timeplan for inneværende uke. Timene står med blå, understreket skrift, og det er bare å trykke på den timen du er interessert i så blir du sendt videre.

Scroller du ned finner du tidligere blogginnlegg. Jeg har ikke kapasitet til å blogge lenger, men du ser at det ligger mange innlegg fra tidligere - føl deg fri til å ta en titt på dem.

Tusen takk for at du er her!  Alt godt // Grete