Inspira 1:1

Skreddersydd trening, tilpasset  D E G , det er vi gode på her på Inspira! Mange velger å komme alene for å få personlig trening en til en. Dette er en effektiv og god måte å jobbe på, der du er i fokus fra start til mål. Her får du trening som er 100 % tilpasset deg – altså din kropp, dine mål, dine forutsetninger.

Det står tre trenere parate til å guide deg som vil ha personlig oppfølging her på Inspira, både Ann Karin, May Elisabeth og Grete er tilgjengelige som coacher.

Ann Karin Amdal er sertifisert kettlebellcoach og er derfor spesielt god på alt som har med kettlebells å gjøre. Trening med bulgarian bags er også en spisskompetanse som Ann Karin har, i tillegg til at hun er glad i kjøre utetreninger. Hun er også den beste når det kommer til målrettet pulstrening, så hvis målet er å skjerpe kondisjonen er Ann Karin midt i blinken. Ønsker du en sprudlende, energisk coach med lidenskap for trening er Ann Karin midt i blinken for deg.

Grete Lian har jobbet med trening i over tjue år, og brenner for å skreddersy treninga til å passe den enkeltes mål, forutsetninger og dagsform. Med individuell tilpasning kan man få til alt! Grete bruker alt fra alternative treningsøvelser med strikk, ball eller kroppsvekt til klassiske styrkeløftøvelser. Uansett om du er helt på begynnelsen av din reise for å komme i bedre form eller om du ønsker å toppe en allerede okei form så coacher Grete deg med helhjertet engasjement og et smil.

1:1 yoga

Vi tilbyr også 1:1 yoga, et tilbud som de siste årene har vært vel så populært som personlig trening. Det er Grete og May Elisabeth som tar i mot kunder til 1:1 yoga. Typisk for dem som ønsker personlig oppfølging er at de gjerne har ei utfordring eller et problem de vil ha hjelp med. Det kan være alt fra ryggvondt til kjevespenninger til stress til øresus. Noen ganger kan yogaen hjelpe til med å fjerne problemet, andre ganger kan yogaen hjelpe vedkommende til å takle det de opplever. Andre ønsker 1:1 yoga for å dykke dypere inn i sin yogapraksis, eller for å lære mer om yoga en til en.

May Elisabeth sin bakgrunn er innen Medisinsk Yoga, og hun er sertifisert yogaterapeut med fordypning innen søvn, stress og utbrenthet. May Elisabeth har også utdanning innen coaching og mental trening, og dette er elementer som kan trekkes inn i 1:1 yoga.

Grete har sin bakgrunn innen Hatha Yoga, og er spesielt glad i Vinyasa og Yin Yoga. Har lang erfaring med både aktivt, dynamisk arbeid, samt restituerende og beroligende former for yoga. Grete er en rutinert instruktør med en solid forståelse av anatomi, og er dyktig til å tilpasse yogaen til den enkeltes forutsetninger.

Opplegget skreddersys den enkeltes behov og mål, og du kan føle deg trygg på at du blir møtt på en profesjonell, hjertevarm og engasjert måte. Vi vil deg godt – og vi kan hjelpe!

Priser

Ved Inspira tilbyr vi pakkeløsninger for deg som ønsker 1:1 trening eller 1:1 yoga. Vi selger ikke enkelttimer.

 • 5 økter a kr 4000,-
 • 10 økter a kr 7500,-

Du kan bestille timer ved å fylle ut skjemaet under (husk å spesifisere hvilken pakke du ønsker):

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Kundefeedback

  Å trene her, er lystbetont. Du pusher deg selv fordi du har LYST til å gjøre det, og fordi Grete får deg til å skjønne hvorfor du gjør som du gjør, ikke fordi du ‘må’. Du blir svett, du blir støl, og du blir sliten, men jeg tør garantere deg at du kommer til å ha det gøy underveis!

  Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle begynne å like styrketrening. Men nå har jeg gleda meg til hver eneste time. Du har klart det umulige!

  Resultatene kommer fort, enten du trener for å gå ned noen kilo, for å bli sterkere eller bli mer utholdende. I tillegg har jeg enda til gode å oppleve to like treninger med Grete. Elementene er gjenkjennbare, men timene er forskjellige hver gang.

  En av de absolutt flinkeste instruktørene jeg har hatt, ei som ser deg og som er flink til å motivere!

  Timene er helt suverene! Du er så flink til å se individet, du finner styrker og svakheter og hvor det må jobbes. Du har en enorm kunnskap og glede i det du gjør, og den gleden smitter!

  Du er velkommen til å kontakte oss på mail grete@inspiranamsos.no eller telefon 90 98 93 54 hvis du har spørsmål knyttet til 1:1 trening eller yoga.