Instruktør?

Bli en del av Team Inspira

Inspira er stadig på utkikk etter nye instruktører og yogalærere, og etter at koronarestriksjonene slapp taket er behovet større enn noen gang – nå er det nemlig fullt trøkk her på brygga vår.

I første omgang leter vi etter deg som har bakgrunn og/eller utdanning innen

  • pilates
  • trinntimer (for eksempel aerobic, høypuls, dans, step)
  • styrketrening i sal (for eksempel pump, slynge, fitnessball, strikktrening, kettlebells)
  • medisinsk yoga

Men har du instruktørkompetanse innen en annen treningsform eller yogasjanger er vi uansett interessert i å høre fra deg! Vi har bruk for all slags folk, så bare kom som du er og så tar vi en prat.

Inspira er et hjertevarmt, personlig og entusiastisk senter. Med det mener vi at selv om vi har høye faglige krav til våre instruktørers kompetanse, så er måten vi møter våre medlemmer og kunder på vel så viktig. Du må være en person som bryr deg om mennesker og har et genuint ønske om å gi hver og en det beste du har å gi. Som instruktører har vi fullt fokus på å møte folk på en god måte, gi dem en opplevelse av personlig oppfølging. Rett og slett bry oss.

Hver eneste time er målet å sende folk ut døra med kroppen full av godfølelse og en opplevelse av å ha blitt sett og møtt på en trivelig måte – det er den gode oppfølginga og den personlige touchen som kjennetegner Inspira.

Jeg håper du har lyst til å bli en del av Team Inspira! Bare send en mail der du forteller litt om deg selv til grete@inspiranamsos.no, så tar vi det derfra. Gleder meg til å høre fra deg!

Alt godt // Grete

Foto Ina Skjefte