Bedriftstimer

Stadig flere bedriftsledere tar nye grep for å stelle godt med sine ansatte, rett og slett fordi de skjønner at det lønner seg. I Norge er ryggplager en av de vanligste årsakene til sykemelding og uførepensjon. Å få ned sykefraværet er vel noe alle ledere ønsker? Da er det smart å investere i å holde sine ansatte friske.

Visste du at yoga har bedre virkning for voksne med gjentakende kroniske smerter i nedre rygg enn vanlig medisinsk behandling? All grunn til å være aktiv! Ser vi på effektivitet og produktivitet fins det også forskning som peker på at 72% av ansatte bruker tiden mer effektivt på dager med fysisk aktivitet. Det er et ganske heftig tall!

Trening og yoga for ansatte vises på bunnlinja!

(University of Bristol).

Inspira har mye erfaring med yoga og trening for bedrifter. Vi har de siste årene trent med ansatte fra Overhalla Hus, Overhalla Betongbygg, NAV, Arcon Prosjekt AS, Flatholmen Eiendom, Sparebank 1, Grong Sparebank, Eiendomsmegler 1, Kunstmuseet Midt, Barnevernet, Kjeveortoped Skistad og Sykehuset Namsos.

Noen bedrifter ønsker at vi kommer til deres lokaler, mens andre bedrifter kommer til våre lokaler i Verftsgata 22. Noen bedrifter har hatt trening hver uke fem år i strekk, mens andre har time med oss annenhver uke. Vi skreddersyr opplegget til hver enkelt bedrift, både når det gjelder innhold, hyppighet og varighet.

Staben ved kirurgisk avdeling ved Sykehuset Namsos nyter en pust i bakken

Kontakt oss på telefon 90 98 93 54 eller mail grete@inspiranamsos.no hvis du tenker at dette kan være noe for din bedrift – vi ser fram til å skreddersy et opplegg som passer til deres behov og ønsker.

To herrer fra Overhalla Hus i avslappet positur