Vi fjerner bindingstiden!

mai 12, 2022 Grete Lian

Ja, du leste riktig – fra og med nå er det ikke lenger 12 måneders innledende bindingstid for nye Inspira BASIS-medlemmer. Vi fjerner hele bindingsperioden, slik at alt du nå trenger å forholde deg til er oppsigelsestiden (som for øvrig fortsatt er 2 måneder fra den 1. i hver måned).

Vi håper at dette bidrar til at terskelen for å melde seg inn nå blir betraktelig lavere, for nå slipper du å binde deg til noe over lengre tid. Koronapandemien har vist oss at uventede ting kan skje, ting som i stor grad kan påvirke hverdagene og livene våre. Når framtida oppleves uviss ønsker man gjerne frihet og fleksibilitet, og det er derfor vi nå fjerner bindingstiden.

Som følge av denne endringen har vi oppdatert betingelsene våre, du kan lese dem i sin helhet her.

Vi håper dette tas godt i mot, og at det fører til at de av dere som for øyeblikket ‘sitter på gjerdet’ nå rett og slett heller bare hopper i det og blir en del av Inspira BASIS-familien. Vi står klare til å ta i mot deg, akkurat som du er – velkommen til oss!

Smilende hilsen fra Aina, Ann Karin, Barbara, Elsa, Grete, Ida, Kirsten, Linda, Ragnhild og Wibeche 🧡