Oppmøte

mars 6, 2022 Grete Lian

Jeg er elendig til å være streng og vifte med pekefingeren, så la meg heller komme med en bønn:

Hvis du har meldt deg på en time, vær så snill og møt opp.

Så enkelt som det.

Det har vært sørgelig mange tilfeller av at folk ikke møter opp på timer de har meldt seg på den siste uka.

Det er svært lett å melde seg av en time, bookingsystemet skal være veldig brukervennlig og greit også når det gjelder kansellering av timer. Hvis du har problemer med å finne avmeldingsknappen, gi meg beskjed så skal jeg hjelpe deg.

Foto Ina Skjefte

Jeg vil gjerne at alle prøver å være solidariske ved å tenke litt på våre med-medlemmer når det gjelder booking og oppmøte. Ingen syns vel det er artig å ikke få plass på en time selv?

Nå har det vært ventelister på noen av de mest populære timene den siste uka, og da er det ekstra trasig at folk ikke møter opp. I kveld var det for eksempel 3 deltakere som ikke møtte opp på Pilates & Stretch. Samtidig sto 2 medlemmer på venteliste. Disse 2 kunne fått plass!

Jeg avslutter med å minne om at varsel om at du har fått plass på en time du har stått på venteliste til kommer som mail. Sjekk spamfilter hvis du ikke ser noen mailer fra Inspira i innboksen. Så krysser du av for “Ikke søppelpost” for å sikre deg at framtidige mailer kommer rett i innboksen.

Håper vi får til dette bedre i tida framover!

Alt godt // Grete