Så ble det min tur

januar 17, 2022 Grete Lian

I morges testet jeg positivt for korona. Jeg har testet meg hver dag i nesten en uke nå ettersom jeg har hatt sykdom i familien, men det var da altså først i dag – på selveste gjenåpningsdagen – at jeg plutselig fikk to streker på testen min.

Det betyr at denne uka blir ganske annerledes enn jeg hadde planlagt, gitt. Vi åpner jo som sagt Inspira igjen i dag, og jeg skulle etter planen hatt undervisning på brygga hver dag denne uka. Men i stedet får jeg holde meg hjemme. Jeg har vært i dialog med kommunens smittesporingsteam, og i følge dem kan jeg ut blant folk igjen fra torsdag hvis jeg er feberfri og føler meg frisk nok til det, isolasjonstiden min varer til onsdag.

I praksis betyr det at alle mine timer på Inspira mandag, tirsdag og onsdag kanselleres. Onsdag tar jeg en ny vurdering på formen, og så får vi se om jeg er på plass på timene mine torsdag eller om jeg trenger litt mer tid under pleddet på sofaen. Alle som berøres av kanselleringene får melding om dette.

Det er superkjedelig å måtte vente på sidelinjen nå som vi endelig har fått klarsignal til å åpne igjen, jeg hadde gledet meg sånnnn til å komme i gang med yoga og trening sammen med den fine Inspira-gjengen! Men det er lite jeg får gjort med det. Heldigvis kjører de andre instruktørene sine timer som planlagt, så det er masse bra å velge i selv om jeg er syk.

Jeg er i ganske grei form. Har symptomer, men vil absolutt ikke klage på formen pr nå. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har vaksinen innabords, ting kunne fort vært annerledes om jeg ikke hadde denne beskyttelsen i bunnen. Nå bare krysser jeg fingrene for at gruffet slipper taket ganske fort slik at jeg snart kan være på plass igjen på Inspira.

Imens; I’ll be thinking of you – kos dere skikkelig på brygga!

Alt godt // Grete