Det skjer ikke ofte…

juli 4, 2021 Grete Lian

….men nå skal faktisk Gründeren ha noen feriedager (kan du tro det?)!

Joda, i uke 27 og 28 skal jeg jobbe bare bittelitt, jeg skal faktisk ha hele fem sammenhengende dager fri i hver av ukene. Det blir stas for meg og mine, men også veldig rart – det er sjelden jeg er borte fra Inspira mer en dag eller max tre. Må skyte inn at det er helt og holdent frivillig og med stor glede jeg holder koken med timer på Inspira gjennom alle ferier og høytider, jeg syns det er både trivelig og fint å være på jobb året rundt. Men akkurat i år skal jeg altså ta meg litt fri.

Jeg skal kjøre to økter kommende uke; Myk Yoga på mandag og Kettlebells på søndag. Tirsdag og torsdag kommer Linda og Aaselill til å ta godt vare på dere, og i neste uke er også Ragnhild tilbake med sine timer mandag og onsdag <3

Hvis du savner noen timer de neste to ukene, husk at alle medlemmer har tilgang til nesten 200 videoer i Inspira LIVE. Jeg sender ut link til Inspira LIVE tirsdag morgen.

Håper du nyter gode, hjertevarme, akkurat passe rolige og akkurat passe aktive julidager! Tusen takk for at du er en del av Inspira – vi ses når vi ses <3

Alt godt // Grete