Uke 15 på Inspira

mars 24, 2021 Grete Lian

Ingen dobbeltimer i uke 15

Altså ønsker vi at du booker en time i gangen, og ikke legger inn booking på to påfølgende timer. Vi vil ha alle raskt og trygt ut av lokalene etter endt time, så vi ber om at du unngår å booke dobbeltimer samt at du forlater Inspira rett etter timen din.

Max 3 bookinger pr medlem

I solidaritet med hverandre begrenser vi oss til maksimalt 3 økter hver i uke 15. Vi kan ikke garantere at alle faktisk får plass på akkurat de tre timene de ønsker seg, men ber om at dere vurdere andre timer på planen dersom første-ønsket ikke slo til.

Unntak

Dersom du ser 3 timer før en time skal starte at det er mange ledige plasser kan du legge inn en booking. Dette gjelder fortrinnsvis enkelttimer, som hovedregel vil vi fortsatt at du ikke booker to timer i slengen (dobbelttimer).

Hold på de gode vanene

  • Vi holder minimum 2 meter avstand til hverandre
  • Alle har med egen matte og ferdig påfylt vannflaske
  • Ikke berør noe du ikke absolutt må berøre
  • Vent ute! Instruktører åpner og lukker dører og vinduer

Her er timeplanen for uke 15

(trykk på rosa tekst)

.

Tusen takk for forståelsen! Vi gleder oss til å møte dere på brygga!

Alt godt // Aaselill, Linda, May Elisabeth, Ann Karin, Ragnhild og Grete