juli 8, 2019 Inspira AS No comments exist

‘De beste reklameplakatene går på to bein’ sa min mentor til meg da Inspira var helt nyfødt, og det hadde hun jammen rett i – jeg har vært enormt priviligert som hele veien har hatt kunder som har framsnakket Inspira. Kundene har uoppfordret vervet sine venner, søsken, mødre, døtre, kollegaer og kjentfolk, det er virkelig de flotte kundene mine som har skaffet meg flere kunder <3

Nå tenkte jeg å gjøre stas på disse godhjerta og engasjerte kundene mine som stadig sprer det glade budskap om Inspira. Til en av dere som verver en venn (eller to eller tre) fram mot martnan gir jeg bort GRATIS yoga og trening ut året. I tillegg slenger jeg inn 3 timer PT Duo for deg og en venn, og så topper jeg det hele med å gi deg ei lekker yogamatte fra Casall!

Lyst på? Det kan jeg tenke meg! Her er oppskriften:

1 | Gi denne linken til din venn: www.inspiranamsos.no/produkt/inspira-basis-medlemsskap

2 | Be han/henne om å skrive ditt navn i feltet som heter ‘Ordrenotater’ når de fyller inn sin kontaktinfo. Dette feltet er plassert oppe til høyre på kasse-siden.

Jeg trekker en vinner torsdag 15. august.

Masse lykke til! Alt godt // Grete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *